Juup de Kanter: "Van stoelen naar doelen"

Juup de Kanter in gesprek met Ted Walraven van CongresWereld over haar medewerking aan het Handboek Strategische Eventmarketing.

 

 

Een juiste vertaling van organisatiedoelstellingen naar een eventstrategie is de basis voor het succesvol inzetten van evenementen. Wanneer je samen met jouw team de stap wilt maken naar het strategisch inzetten van eventcampagnes verleg je de focus van 'hoe' naar 'waarom'. Je gaat denken vanuit doelstelling, doelgroep, strategie en relevante content. Juup de Kanter in gesprek met Ted Walraven van CongresWereld.

De creativiteit, de energie en het enthousiasme van Juup Laarman - de Kanter geven conceptontwikkeling een nieuwe dimensie. Vakvrouw, docent in hart en nieren, inspirator en ideeënfontein, die een essentiële bijdrage levert aan de ontwikkeling van evenementen en de jonge professionals in de branche. Het unieke ontwerp van haar evenementen is dat daarin iedereen tot zijn recht komt. Zo voelen ook introverte deelnemers zich comfortabel buiten hun veilige comfortzone. Haar kennis en ervaring zijn vervat in model De Kanter: Impactvol Meeting Design.