De impact van Femke Ramaker

Femke Ramaker in gesprek met Ted Walraven, CongresWereld, over haar medewerking aan het Handboek Strategische Eventmarketing.

 

 

 

Lust for life and love for live. Dat is Femke. Zij is het levende bewijs dat je daadwerkelijk impact kunt maken met de energie die vrijkomt als mensen elkaar ontmoeten. Want impact maakt ze. Bij opdrachtgevers, door het creëren en implementeren van nieuwe creatieve concepten, strategie en beleving. En als een van de grondleggers van het Handboek Strategische Eventmarketing waarvoor ze ook de businesscase Triodos aanleverde.

Bij stakeholders door op alle niveaus impact te realiseren met live communicatie en digitale of hybride evenementen. Bij studenten, door als docent haar enthousiasme voor het vak over te dragen aan de nieuwe generatie. Vandaar ook haar medewerking aan het initiatief van dit handboek dat een stappenplan vormt voor professionals en studenten. Als docent heeft zij er mede zorg voor gedragen dat het boek studentproof is geworden.

Femke studeerde Theater-, Film- en Televisiewetenschap aan de Universiteit Utrecht. Werkte als televisieproducer bij de Amsterdamse zender AT5. In 2018 ging verder als zelfstandig adviseur, creatief strateeg, programmamaker. Ze is creatief en haar kracht ligt in live communicatie die zij vertaalt naar online en hybride events.