WTC Rotterdam breidt uit met Postillion Hotel

Voormalige kantoorruimtes transformeren tot internationale hotelervaring

Begin 2021 voegt World Trade Center Rotterdam een nieuwe faciliteit toe aan haar multifunctionele gebouw als onderdeel van het Masterplan, dat voor de revitalisatie van het gebouw is opgesteld. Om het Rotterdamse rijksmonument nog aantrekkelijker te maken voor de internationale zakenmarkt worden voormalige kantoorruimtes getransformeerd tot een hoogwaardig hotel met maar liefst 168 kamers.

Postillion Hotels wordt exploitant 

Bouwinvest, gebouweigenaar van WTC Rotterdam, is verheugd met exploitant Postillion Hotels . Deze Nederlandse hotel- en congresketen opende in 2015 al een Convention Centre in WTC. "Met de opening van een hotel in onze vestiging in Rotterdam geven wij verder vorm aan onze ambitie om congresgasten aan te trekken en optimaal te bedienen. Met de unieke ligging en optimale voorzieningen van het World Trade Center Rotterdam is dit de perfecte locatie om onze gasten uit binnen- en buitenland een complete ‘Meet Work Stay’-ervaring te bieden”, aldus Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur van Postillion Hotels.
 
Slapen in het stadscentrum

Het nieuwe hotel komt op de tweede, derde en vierde verdieping van de monumentale laagbouw aan de Meent- en Rodezandzijde. Het hotel is zowel toegankelijk via een eigen ingang op de hoek van de Meent-Rodezand als direct via de hoofdingang van WTC Rotterdam aan de Coolsingel. Hotelgasten profiteren in de toekomst ook van de horeca- en sportfaciliteiten van het gebouw. Vanaf begin 2021 ontvangt het Postillion Hotel WTC Rotterdam haar eerste gasten.