World Forum The Hague is officieel Healthy Venue

Sinds januari 2023 is World Forum Den Haag onderdeel van de ‘’Healthy Venues’’ familie en is daarmee de eerste evenementenlocatie in Nederland die dit keurmerk heeft behaald, en de 9de van de wereld. Healthy Venues is een keurmerk dat wordt uitgegeven door de World Obesity Federation.

Het keurmerk stimuleert locaties om gezonde opties aan te bieden aan gasten en werknemers, en zo de negatieve gezondheid impact te minimaliseren. World Forum biedt gasten en event organisaties gezonde voedings opties en promoot fysieke activiteiten.

‘’World Forum Den Haag is een locatie met eindeloze mogelijkheden en met 50 jaar ervaring in het organiseren van fantastische evenementen. We werken altijd vanuit onze focuspunten: Safety & Security, Vitaliteit, Duurzaamheid en Onderwijs. Vitaliteit is een centraal en belangrijk aspect in het organiseren van conferenties. Met ons vitaliteitsprogramma faciliteren we het continueren en verbeteren van een gezonde leefstijl. Onze food & beverage afdeling is ook aangepast naar deze gedachtegang, om onze gasten fitter te laten voelen, zodat ze meer informatie op kunnen slaan en dat ze met meer energie naar huis gaan. Het welzijn van onze gasten en ons team is onze prioriteit, en we zijn trots onderdeel te zijn van de Healthy Venues familie’’ zegt onze deputy general manager en director of operations Marije Bouwman.