World Forum The Hague introduceert Online Participatie

World Forum The Hague heeft de afgelopen periode hard gewerkt het gebouw op 1,50 meter afstand in te richten. De gezondheid en veiligheid van de bezoekers staat voorop en om dat altijd te kunnen waarborgen is World Forum The Hague volop in ontwikkeling. Zij zijn klaar om organisaties en bezoekers weer te ontvangen, met vertrouwde service en aangescherpte veiligheidsinstructies zoals iedereen van het World Forum The Hague gewend is.

Bekijk hier de tour door het World Forum The Hague – ‘World Forum The Hague – Back in Business’

Bringing People Together Again

Als venue verbinden zij continu mensen; dit kan echter alleen als dit veilig gebeurd. World Forum The Hague heeft een document gemaakt wat de uitgebreide inspanningen op het gebied van gezondheid en veiligheid schetst: Bringing People Together Again.

Met de wereldwijde uitbraak van COVID-19 zijn gezondheids- veiligheidsmaatregelen om de verspreiding van de ziekte onder controle te houden een noodzaak geworden voor onze industrie. Als ‘connector’ nemen zij daarin hun verantwoordelijkheid, elkaar ontmoeten kan alleen volgens protocol en met de inachtneming van diverse veiligheidsmaatregelen.

Bekijk hier het document Bringing People Together Again

Online Participatie

De mogelijkheden zijn eindeloos met het nieuwe product ‘Online Participatie’. Een interactief platform dat is ontwikkeld als toevoeging op het ontmoeten in real life.

Het aantal online deelnemers kent geen limiet. Deelnemers gaan naar een speciale online omgeving en kunnen direct contact opnemen met andere bezoekers. Ze kunnen verschillende zalen bekijken, meetings inplannen, netwerken, en interactief lezingen bijwonen. Het is zelfs mogelijk om on stage te komen met een vraag of opmerking. Online Participatie creëert dezelfde beleving, online en on-site.  

Op de vraag wat Online Participatie uniek maakt zegt Kirsten Vosmer (Commercial Director): “In een wereld waar zoveel verandert moeten wij mee bewegen. Online Participatie is een hele mooie toevoeging op onze locatie, wij kunnen nu ongelimiteerd congresseren. Zo kan men ook in deze tijd op een veilige manier wereldwijde bijeenkomsten organiseren”.

World Forum The Hague is Back in Business and ready to Host the World!