VNU Asia Pacific Health and Innovation Asia 2024

VNU Asia Pacific, dochteronderneming van Koninklijke Jaarbeurs, lanceert in Thailand het vakevent Health and Innovation Asia 2024. Van 11 tot en met 13 september 2024 is Bangkok de ontmoetingsplaats voor duizenden Aziatische zorgprofessionals. Het nieuwe health tech vakevent focust zich op de digitale transformatie in de zorg en heeft als doel om een bijdrage te leveren aan een duurzame en toekomstbestendige gezondheidszorg in Azië.

Decennialang organiseert Jaarbeurs de vakbeurs Zorg & ICT: hét grootste, jaarlijks terugkerende health tech event van Nederland waar zorgprofessionals leren innovaties succesvol toe te passen om zo samen te werken aan toekomstbestendige zorg. Voor de organisatie van Health and Innovation Asia 2024 is Jaarbeurs een samenwerking gestart met de gerenommeerde vakbeurs Thailand Lab. Jeroen van Hooff, Koninklijke Jaarbeurs: “Met onze ruime ervaring in het organiseren van vakbeurzen, kennis van de innovatieve zorgmarkt en expertise van partner Thailand Lab, zijn wij in staat om ook in Bangkok een kwalitatief hoogwaardige vakbeurs te introduceren voor Aziatische zorgprofessionals.

VNU Group is een dochteronderneming van Koninklijke Jaarbeurs en wereldwijd opererend met vestigingen in Utrecht, Shanghai en Bangkok.