Vergaderen en brainstormen waar je maar wilt

Nu we gewend zijn regelmatig thuis te werken, hebben kantoren een andere functie gekregen. Je mailbox doorwerken, plannen schrijven en telefoontjes doen we veelal thuis, waar je in alle rust flink meters kunt maken. Kantoren zijn de plek geworden voor sociale interactie, waar je met collega’s overlegt en brainstormt. En hoewel veel bedrijven over meer werkplekken beschikken dan vergaderruimtes, kun je dankzij de teamwork essentials van Nobo van elke ruimte in een handomdraai een vergader- of brainstormlocatie maken. Zo kun je vergaderen waar je maar wilt: van gang of kantine, tot zelfs het terras of de binnentuin.

In coronatijd bleef sociale interactie beperkt tot online meetings, maar gelukkig kunnen we tegenwoordig weer volop live afspreken met collega’s. Het werkt immers een stuk fijner en komt de creativiteit ten goede om fysiek met elkaar te brainstormen. Het kantoor wordt dan ook steeds meer een plek die mensen bewust opzoeken als ze inspiratie zoeken en face-to-face willen samenwerken of overleggen met collega’s.

Nieuw op de markt zijn de teamwork essentials van Nobo, Nobo Move & Meet. Kantelborden, mobiele whiteboards en flipovers zijn flexibel en kunnen van iedere ruimte een vergaderruimte maken. Makkelijk samen te stellen en uit te breiden tot het samenstellen van een multifunctionele afscheidingswand aan toe.