VakWereld introduceert nieuwe website CongresWereld

Dat betekent voor CongresWereld dat, vanaf volgende week, de website er eigentijdser en strakker uit komt te zien met meer beeld en een overzichtelijkere presentatie van het nieuws (zie screenshot hieronder). Naast nieuws, achtergronden en interviews over trends en ontwikkelingen in de branche van zakelijke bijeenkomsten passeren ook podcasts en (langere) video-interviews de revue op het nieuwe platform. Ook de tweewekelijkse nieuwsbrief zal aangepast worden aan de nieuwe vormgeving.

Naast CongresWereld richt business-to-business Uitgeverij VakWereld zich ook op de zakelijke mobiliteit (MobilityWereld) informatiebeheer (DocumentWereld), securitymanagers en beveiligingsprofessionals (BeveiligingsWereld), facilitaire managers en gebouwbeheerders (FacilityWereld)

 

Uitgever Sander de Wolf: “Professionals waarderen onze platforms vooral om hun inhoudelijkheid. Bezoekers komen er zowel voor nieuws en achtergrondverhalen als voor meningen, visies en verwachtingen. Niet voor niets horen onze online ontmoetingsplaatsen bijna allemaal tot de meest gelezen bronnen in het betreffende vakgebied.”