Thema 59ste ICCA congres 'Transforming Global Events Together'

Het 59ste ICCA congres, dat zal plaatsvinden in Kaohsiung van 1-3 november a.s.,  heeft een hybride opzet en draagt als thema 'Transforming Global Events Together'.
Het internationale congres zal ICCA's leden in staat stellen om met elkaar in contact te komen en nieuwe ideeën, formats en technologieën te delen volgens het 'Kaohsiung Protocol', een raamwerk dat belangrijke trends identificeert die de internationale meetingindustrie in staat zal stellen te gedijen, nu en in de toekomst.

ICCA heeft in samenwerking met Maritz Global Events gewerkt aan het format voor dit jaar. Een innovatief virtueel platform geeft alle aanwezigen de kans om te netwerken en deel te nemen aan het ICCA Congres.

Als onderdeel van het congres kunnen alle deelnemers worden betrokken bij een 6 weken durend online pre-congres "Road to Kaohsiung" -programma, waarin belangrijke trends, sleutelstrategieën, nieuwe ideeën, formats en technologieën voor de toekomst van internationale congressen worden geïdentificeerd. Dit jaar wordt het ICCA-congres omgetoverd tot een unieke hybride ervaring. De wereld verandert, maar internationale congressen zullen altijd de sleutel zijn om mensen met elkaar te verbinden.

ICCA CEO Senthil Gopinath: "Dit is allemaal gericht op het leiden van de transformatie van onze branche en het delen van expertise        binnen onze wereldwijde gemeenschap om gezamenlijk het" Kaohsiung Protocol "te creëren, een raamwerk dat best practices zal vastleggen en benadrukken om ervoor te zorgen dat internationale congressen door kunnen blijven gaan. Om dit te bereiken heeft ICCA een werkelijk wereldwijd en uniek eventmodel gecreëerd dat de betrokkenheid van experts op het gebied van zakelijke evenementen van over de hele wereld garandeert. "

Als reactie op de onzekere situatie en om de deelnemers volledige controle te geven over hoe ze het congres willen bijwonen, biedt ICCA flexibele registratie mogelijkheden. Dit betekent dat deelnemers zich nu kunnen aanmelden, maar hun registratie later kunnen wijzigen, zodat ze kunnen wisselen tussen virtuele deelnemer, hub-deelnemer of Kaohsiung in-person deelnemer.

Gopinath concludeert: "Wij geloven in de kracht van face-to-face ontmoetingen, maar weten dat dit niet altijd mogelijk is. Toch willen we ervoor zorgen dat onze wereldwijde gemeenschap kan deelnemen en hun stem kan laten horen, waar ze ook zijn. "

Voor meer informatie kijk op: www.events.iccaworld.org/congress2020