Savvy Congress maakt online kennisevent met breakoutrooms mogelijk

De behoefte aan kennisevenementen is groot, maar fysiek samenkomen zal vooralsnog moeilijk blijven zeker als het om grote evenementen gaat waar naast plenaire sessie de noodzaak bestaat tot het bijwonen van specifieke sessies. Hoe plan je zoiets online en is het dan ook mogelijk om aparte sessies bij te wonen. Savvy Congress maakt dit mogelijk.

Juist deze aparte sessie maken het contact altijd mogelijk met de deelnemer en dat kan online via zogenaamde breakout rooms. Deelnemers maken hun voorkeur van tevoren duidelijk door het invullen van een eenvoudige agenda en wordt zo tijdig geloodst naar de betreffende sessie, workshops, rondetafel-gesprekken of zelfs 1-op-1-gesprekken met de gastheer. Een online open dag moet eenvoudig in gebruik zijn en exact doen wat het moet doen. De online omgeving van Savvy is volledig webbased. Het is dan ook niet nodig extra software te installeren. Uiteraard is de online omgeving opgemaakt in de gewenste huisstijl en zijn slechts die functies zichtbaar die daadwerkelijk gebruikt worden tijdens de dag.

Op deze wijze is het mogelijk om een grote hoeveelheid deelnemers toch de beleving te bieden die een groot kennisevent voorheen ook had. Er zal zeker nog geruime tijd overheen gaan voor grote evenementen weer mogelijk zijn en ook dan zal een online toevoeging door veel deelnemers verwelkomd worden.