Samenwerking Onemeeting.com en Voedselbanken

Luc van Bussel en Rian van Velzen-Bastiaansen

Een samenwerking tussen Voedselbanken Nederlane en Onemeeting.com is een verbintenis om een positieve impact te hebben op het leven van mensen in nood door essentiële ondersteuning en middelen te bieden aan kwetsbare gemeenschappe in het hele land. Onemeeting.com, met haar uitgebreide netwerk van 1.500 Hotels & Meeting Centers in Nederland, zet haar platform en netwerkpartners graag in om de missie van Voedselbanken Nederland verder te helpen.

In 2023 werden in totaal 180.579 mensen geholpen, waarvan ruim 20% onder de 18 jaar. Dat gebeurt via 177 voedselbanken, 10 regionale distributiecentra en 500 uitgiftepunten in Nederland. Onemeeting.com, met haar uitgebreide netwerk van 1.500 Hotels & Meeting Centers in Nederland, zet haar platform en netwerkpartners graag in om de missie van Voedselbanken Nederland verder te helpen. Naast de fondswerving via alle boekingen op het platform, gaat Onemeeting.com ook landelijke inzamelacties voor voeding organiseren in samenwerking met al haar partners.

Luc van Bussel, CEO van Onemeeting.com: "Als platformorganisatie staan we midden in de samenleving en als familiebedrijf geloven we in de kracht van ‘samen bewust samenwerken’ om betekenisvol te zijn en daarmee maatschappelijke verantwoordelijkheid met impact te organiseren. Onze missie is altijd geweest om mensen en organisaties te verbinden en meerwaarde te creëren. We zijn erg verheugd om deze missie uit te breiden naar onze samenwerking met Voedselbanken Nederland”. Samen kunnen we ‘bewust & betekenisvol’ het verschil maken in het leven van mensen die te maken hebben met financiële problemen en daardoor niet alle boodschappen kunnen betalen."

Rian van Velzen-Bastiaansen, Bestuurslid van de Nederlandse Voedselbanken: "We zijn blij samen te kunnen werken met Onemeeting.com. Hun inzet om onze doelstelling te ondersteunen en hun uitgebreide netwerk met platformpartners zullen ons ongetwijfeld helpen om nog meer mensen in nood te bereiken. Het laat een grote betrokkenheid zien en laten we eerlijk zijn, een gezamenlijke inspanning is nodig om de groep mensen die op dit moment in voedselarmoede leeft van voedsel te voorzien.