Samenwerking NetworkTables en iTanks

iTanks gaat drie jaar samenwerken met NetworkTables om een always-on event community platform te bieden. Deze samenwerking streeft naar het vergroten van het bereik van de door iTanks georganiseerde evenementen en het mogelijk maken van connecties in real-time vanaf elke locatie en elk apparaat. Het doel van het platform is om een betrokken ervaring te creëren voor de bezoekers zodat zij volop kunnen profiteren van de evenementen. Het nieuwe platform stelt deelnemers aan fysieke of virtuele evenementen georganiseerd door iTanks in staat om met elkaar te verbinden via topic based matchmaking, live chats en meer.

NetworkTables AO heeft al meerdere awards gewonnen voor innovatieve oplossingen en services. De integratie van NetworkTables in de bestaande werkwijze van iTanks zal een optimale service voor het netwerk bieden, bijeenkomsten faciliteren en het gemakkelijker maken voor leden om zich te registreren voor evenementen.

iTanks organiseert jaarlijks ongeveer 60 evenementen in verschillende branches, waarbij meerdere duizenden bezoekers met hetzelfde doel samenkomen: met elkaar verbinden en kennis delen. Deze samenwerking streeft ernaar om hun langdurige partnerschap naar een hoger niveau te tillen door de community-platform verder te integreren in hun diensten, CRM, website en meer. 

"We zijn enthousiast dat we een partnerschap aangaan met iTanks, omdat we geloven in het creëren van gemak door ons geavanceerde platform," zei NetworkTables CEO en oprichter Matthijs Otto. "We kijken ernaar uit om iTanks te helpen bij het bouwen van de beste oplossing voor hun community."