Robert van Heeswijk nieuwe managing director van Carlton Hotel Collection

Robert van Heeswijk

Vanaf 1 april is Robert van Heeswijk de nieuwe Managing Director van Carlton Hotel Collection. Hij volgt daarmee Hans van der Heijden op, die na ruim 35 jaar met plezier en passie bij de Carlton Hotel Collection gewerkt te hebben, dit voorjaar met pensioen gaat. Gedurende zijn loopbaan heeft Van der Heijden de Carlton Hotel Collection zien uitgroeien tot een collectie van elf bijzondere hotels in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Van Heeswijk zet zijn werk voort en zal het bedrijf de toekomst in leiden.

Robert van Heeswijk verdiende zijn sporen bij de Efteling, waar hij als Operationeel Manager en daarna als Horeca Manager werkzaam was. Inmiddels werkt hij al tien jaar bij de Carlton Hotel Collection; eerst als General Manager bij Carlton De Brug, dat hij heeft getransformeerd tot HUP. De afgelopen drie jaar werkte hij vanuit het Central Support Office als Product & Project Development Manager. Van Heeswijk over zijn nieuwe functie: “Ik ben vereerd dat ik de rol van Hans van der Heijden mag overnemen. Ik kijk uit naar verdere groei van onze prachtige hotelcollectie en zal een nieuw tijdperk van gastvrijheid gaan vormgeven.”

Hans van der Heijden, Managing Director van Carlton Hotel Collection, over zijn vertrek na ruim 35 jaar trouwe dienst: “Gedurende mijn periode bij Carlton Hotel Collection, heb ik ontzettend veel mooie dingen mogen doen, zoals het opstarten van het Carlton Ambassador in Den Haag en het Carlton George in Glasgow. Als Director of Operations heb ik vervolgens meegewerkt aan de creatie van nieuwe Carlton hotels, waaronder The Dominican in Brussel, HUP in Mierlo en Market Street in Edinburgh.”