RAI gecertificeerd als YOIN Excellent Meeting Place

RAI Amsterdam heeft het kwaliteitslabel YOIN excellent meeting places ontvangen en is daarmee een accommodatie met een kwalitatieve en goede uitstraling die voldoet aan de strengste technische vereisten voor het organiseren en faciliteren van een beurs, congres of ander evenement en een zeer hoog niveau biedt aan overige faciliteiten zoals dienstverlening, food & beverages.

Dit label heeft RAI Amsterdam gekregen vanwege haar grote flexibiliteit met betrekking tot evenementen en de daarbij behorende goede kwaliteit met een mooie moderne locatie. Volgens auditeur Michiel Smilde is 'RAI Amsterdam een bijzondere locatie met internationale allure en expertise, ondergebracht in expertteams om alle type opdrachtgevers goed te kunnen begeleiden. Een slimme en unieke aanpak.' Hij sprak zich lovend uit over de kennis van de teams het voortdurend investeren in kennis waarmee de medewerkers goed uit de voeten kunnen.

Het muurschild en het bijbehorende certificaat werd officieel overhandigd door Marie-Louise Buckens connector van YOIN excellent meeting places en auditeur Michiel Smilde aan RAI Directeur Bart van der Heijden en Project Manager Ruud Koopman van RAI Amsterdam. Bart van der Heijden: “Deze certificering laat zien dat RAI Amsterdam mee kan als excellent meeting place, door zich als organisatie constant te blijven aanpassen aan de klantwens”.

Nederland telt veel vergader- en congresaccommodaties. Het is in het belang van opdrachtgevers en accommodaties dat de markt transparant is. Wie biedt welke kwaliteit en voldoet aan eisen van omvang, bereikbaarheid, enzovoorts. YOIN excellent meeting places is een onafhankelijk kwaliteitslabel voor congres- en eventlocaties.