Pauwels Congress Organisers lanceert nieuwe bedrijfsfilm

Pauwels Congress Organisers (PCO), gevestigd in Maastricht, timmert hard aan de weg. De drijvende krachten achter de pco - Susanne Pauwels, Susan Verkou en Ilona Vermeeren - zijn stuk voor stuk gedreven vakmensen met jarenlange ervaring en een sterke focus op kwaliteit.

Het was voor de dames dan ook een logische stap om het kwaliteitskeurmerk van de Nederlandse congres- en vergaderbranche te behalen. Recentelijk kregen ze dan ook het predicaat Erkend Congresorganisatiebureau toegekend (lees hier het interview met Susanne Pauwels over het behalen van de erkenning).

 
Een beeld zegt meer dan woorden
Onder dit motto heeft Pauwels Congress Organisers een nieuwe stap gezet om zich als kwaliteitspartner te kunnen introduceren bij potentiële opdrachtgevers.
Deze week presenteerde het bedrijf haar eigen bedrijfsfilm, die een korte impressie geeft een aantal van de werkzaamheden die PCO kan verzorgen voor congressen. PCO wil hiermee in beelden laten zien hoe congresorganisatie bij de dames in het bloed zit.

De film is gemaakt door TASK4 Studios en zowel in het Nederlands (zie hieronder) en in het Engels (zie hier) beschikbaar.

 

© Redactie CongresWereld