Overheidsbrede Cyberoefening en webinars 2023

Digitale systemen bieden onze samenleving veel kansen, maar ze brengen ook risico's met zich mee. De veiligheid in de digitale wereld is nog niet op hetzelfde niveau als in de fysieke wereld.

Om de digitale veiligheid in Nederland te verbeteren werd onlangs de Nederlandse Cybersecuritystrategie gepresenteerd. En ook in de Werkagenda Waardengedreven Digitaliseren is er veel aandacht voor dit thema. Want de overheid heeft de maatschappelijke taak om de kansen van digitalisering te verzilveren en tegelijkertijd de digitale veiligheid te beschermen. Cybersecurity is een essentiƫle randvoorwaarde voor succesvolle digitalisering.

Oefenen met cyberincidenten is een goede manier om uw organisatie voor te bereiden op een digitale crisis. Daarom nodig ik u dit jaar weer van harte uit om deel te nemen aan het Overheidsbreed Cyberprogramma. U kunt in oktober verschillende cyberwebinars volgen. Op maandag 30 oktober vindt de Overheidsbrede Cyberoefening plaats en maandag 4 december een interessante masterclass. Vorig jaar oefenden meer dan 100 organisaties simultaan mee. En ook dit jaar bieden we u deze mogelijkheid. Doet u mee? Bekijk de informatie en meld u aan.

Registeren en inloggen
Wilt u alle activiteiten op de voet volgen? Dat kan, registreer uw gegevens op onze website of houd de LinkedIn pagina in de gaten.