Online events nu mogelijk in studio Achmea

Nu mensen veelal thuiswerken en congressen en events vooral online plaatsvinden, heeft verzekeraar Achmea een eigen studio geopend in haar congrescentrum in Zeist. In Studio Achmea worden voortaan nationale en internationale talkshows, webinars, online congressen, kennissessies en live-shows opgenomen en uitgezonden.

Achmea volgt hiermee de actualiteit waar veelal online zakelijk contact gehouden wordt wat door de coronacrisis is versneld. Congressen en evenementen met grote groepen mensen bleken door de maatregelen onmogelijk.

Tien jaar gelden opende Achmea een eigen congrescentrum waar medewerkers, klanten en relaties in Zeist terecht konden voor vergaderingen, congressen en andere bijeenkomsten. Nu er ook een studio is geopend, bestaat de mogelijkheid om elkaar zowel fysiek als digitaal te ontmoeten, waarbij Achmea zich helemaal aansluit bij de actuele vraag en behoefte naar ook hybride evenementen.

Klanten, relaties en medewerkers kunnen gebruik maken van de studio die al volgeboekt zijn tot juli. Enkele nationale- en internationale testuitzendingen waren de afgelopen tijd een succes. Zo was er onder meer een online live event over duurzaamheid. Hierbij was er een live schakeling vanuit Brussel met Diederik Samson, kabinetschef van Eurocommissaris Frans Timmermans.

Henk Timmer, lid van de Raad van Bestuur van Achmea: ,,Wij zijn trots dat het mogelijk is om nationaal- en internationaal uitzendingen te maken vanuit onze eigen Studio Achmea. Ons congrescentrum in Zeist krijgt er zo een nieuwe extra functie erbij. Hiermee zijn we in staat ons contact met medewerkers, klanten en relaties onverminderd voort te zetten. Iets dat volledig in lijn ligt met onze coöperatieve identiteit en maatschappelijke betrokkenheid.”