Onemeeting.com behaalt EcoVadis Silver

Onemeeting.com is door EcoVadis beoordeeld met een Silver rating. Het MVO beleid van de organisatie werd hierbij door EcoVadis beoordeeld op een aantal duurzaamheidspunten. Met het behalen van de Silver rating behoort Onemeeting.com bij de wereldwijde top 25% van ruim 90.000 beoordeelde bedrijven.

EcoVadis beoordeelt internationaal en onafhankelijk het MVO beleid van organisaties op 21 indicatoren binnen vier thema’s: milieu, arbeids- en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop. Het MVO beleid van organisaties wordt hiermee duidelijk in kaart gebracht, waardoor het voor organisaties zoals Onemeeting.com duidelijk wordt wat hun sterke punten zijn en waar hun kansen liggen. Onemeeting.com is dan ook dankbaar voor het behalen van een Silver rating.

“Het behalen van de Silver rating bevestigt dat ons MVO beleid en onze inspanningen zorgen voor een positieve impact op de wereld. Zowel in Europese aanbestedingen als in de jaarevaluaties met onze contractklanten zien we het belang van en de aandacht voor duurzaamheid exponentieel groeien. De vraag naar duurzame vergaderlocaties is hoger dan ooit. De EcoVadis Silver rating onderstreept onze duurzame ambities en verhoogt het vertrouwen van opdrachtgevers in onze klimaatneutrale, maar vooral ook sociaal verantwoorde, meetingoplossingen”, aldus Saviëlle Roemeling, CSR/MVO Officer.