Nieuwe collega: Sofie

Sofie: de nieuwe AI-bot die werknemers direct waarschuwt voor nieuwe cyberdreigingen. Sofie stelt beveiligingsexperts in staat om gemakkelijk gepersonaliseerde beveiligingswaarschuwingen te delen met alle medewerkers, waarbij direct met medewerkers wordt geschakeld om voortdurende bewustwording en proactief gedrag te bevorderen. Ontwikkeld door SoSafe.

Sofie stelt organisaties in staat om een-op-een te communiceren met medewerkers, zodat er snel kan worden gereageerd op bedreigingen en er direct waarschuwingen kunnen worden gegeven. Beveiligingswaarschuwingen en -meldingen zijn gestroomlijnd, waardoor teams kostbare tijd besparen in vergelijking met conventionele methoden zoals intranetten, e-mails en massakanalen. De beveiligingswaarschuwingen zijn hapklaar en aantrekkelijk, terwijl de impact ervan eenvoudig kan worden nagegaan door het bereik en de betrokkenheid van medewerkers te verifiëren. Met Sofie's AI-ondersteunde Alert Generator hebben beveiligingsexperts alle mogelijkheden om snel waarschuwingen te creëren en de uiteindelijke berichtgeving en bewoording te beheren.

Door de integratie in MS Teams biedt Sofie beveiligingsprofessionals een extra kanaal om het beveiligingsbewustzijn te versterken - door cyberbeveiliging daar te brengen waar medewerkers zijn en de dagelijkse routines van medewerkers naadloos te integreren met een robuuste en efficiënte security-bewustwording. Deze multi-channel-strategie zorgt voor een tijdige en consistente aflevering van waarschuwingen, waardoor de retentiegraad verbetert en het risico op beveiligingsinbreuken afneemt.