Nieuw locatieconcept 'Scala' bij Jaarbeurs

Jaarbeurs heeft in samenwerking met partners IINII, Fraai Projecten, Coreworks en Mertens AVR een nieuw locatieconcept ontwikkeld. In SCALA kunnen maximaal 650 personen coronaproof samenkomen tijdens corporate events, congressen en culturele voorstellingen.

Deze zomer wordt SCALA gebouwd in het Event & Exhibition Centre van Jaarbeurs. Organisatoren kunnen vanaf 26 september 2020 tot en met 31 december 2020 gebruik maken van dit tijdelijke concept, waar je hier meer over kunt lezen.

‘Live ontmoetingen zijn in deze tijd waardevoller dan ooit. Daar weten we bij Jaarbeurs alles van. Wij hebben de ruimte en de middelen om veilige ontmoetingen te faciliteren. We zijn daarnaast altijd op zoek naar hoe we waarde kunnen toevoegen aan een evenement. Met SCALA creëren we voor gasten een unieke beleving. Onze inspiratie voor dit locatieconcept komt uit Milaan waar het theater La Scala staat. Ik kijk uit naar de komst van SCALA en de gave evenementen die er kunnen plaatsvinden, aldus Peter van der Veer, Commercieel Directeur van Jaarbeurs.