NH Hotel Group erkend met bronzen onderscheiding in The Sustainability Yearbook 2021

NH Hotel Group is beoordeeld als het derde meest duurzame bedrijf ter wereld binnen de hospitality. Daarnaast is de hotelketen bekroond als Industry Mover. Het bedrijf heeft de grootste verbeteringen laten zien op het gebied van duurzaamheid binnen de branche.

NH Hotel Group is erkend als het derde meest duurzame bedrijf ter wereld binnen de hotelsector in het Sustainability Yearbook 2021. Dit jaarlijkse rapport wordt gepubliceerd door S&P Global, een organisatie die financiële informatie en analyses van beursgenoteerde bedrijven levert. NH Hotel Group heeft een bronzen onderscheiding ontvangen voor de uitstekende prestaties op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast is de hotelketen ook bekroond als Industry Mover door de grootste verbetering in het kader van ESG (Environmental, Social and Corporate Governance) te laten zien binnen de hospitality industrie.

Maarten Markus, Managing Director Northern Europe: “We zijn trots dat al onze inspanningen hebben geleid tot deze mooie erkenning. Dit motiveert ons nog meer om ook de komende jaren duurzaamheid hoog op de agenda te laten staan binnen onze strategische plannen. We zullen blijven werken aan het vervullen van onze belofte om verantwoordelijk bedrijfsbeheer op alle niveaus te integreren: economisch, sociaal en ecologisch. "