Mews stimuleert groei horecasector

Met het financieringsprogramma Flexible Financing wil Mews, gespecialiseerd in hospitality cloud, horecabedrijven het kapitaal bieden dat zij nodig hebben om hun groei te stimuleren en seizoensinvloeden op te vangen. Het aantal hoteliers dat extra voorzieningen aanbiedt is het afgelopen jaar namelijk meer dan verdubbeld. Deze flexibele financiering wordt geleverd in samenwerking met YouLend tot € 1.000.000 en kan naar goeddunken worden gebruikt om de gestelde doelen te bereiken.

“We weten dat veel van onze klanten op zoek zijn naar betrouwbare en snelle toegang tot financiering om hun bedrijf te laten groeien of verbeteren. Dit kan van alles zijn, van het openen van nieuwe panden tot het opnieuw ontwerpen van hun ruimte om extra inkomstenstromen te creëren”, zegt Matt Welle, CEO van Mews. “We zijn heel blij dat we onze klanten financiering kunnen bieden om hen te ondersteunen bij hun groei. We geloven dat dit een enorme impact zal hebben op de horecasector, waardoor gasten nog meer opmerkelijke ervaringen kunnen beleven.”

Luuk Visschedijk, Global Head of Strategic Partnerships van YouLend: : “Door de financieringsoplossing van YouLend aan te bieden in het Mews-netwerk, kunnen we duizenden horecabedrijven in Europa en de Verenigde Staten toegang bieden tot kapitaal. Mews en YouLend delen hetzelfde doel: het bieden van de beste technologische oplossingen, en via ons partnerschap stellen we hotelpartners in staat hun groei een boost te geven door middel van snelle en flexibele financiering."

Uit het recente onderzoek in  Mews Hotelier Survey1 blijkt dat 30% van de hoteliers beperkt wordt in het verhogen van de niet-kamerinkomsten door een gebrek aan reservefondsen. Dankzij flexibele financiering kunnen hoteliers het beste uit hun onroerend goed halen en hun gasten extra voorzieningen en ervaringen bieden.