Meetingselect maakt combinatie van hybride en live events mogelijk

De software HD Venues van Meetingselect combineert face-to-face bijeenkomsten én het online element voor vergaderlocaties en hotels. Met deze software wordt een vergader- of evenementenlocatie omgetoverd tot een digitale 3D-versie, waarbij deelnemers zowel face-to-face als online samenkomen – of het nu een kleine vergadering of een groot evenement is.

Hotels en vergaderlocaties kunnen nu eenvoudig en efficiënt online of hybride bijeenkomsten te organiseren. Met HD Venues creëren ze een 3D-omgeving voor zowel de fysieke als digitaal aanwezige deelnemers, helemaal volgens het unieke karakter van de fysieke locatie. Bovendien kunnen ze dit volledig volgens de branding van hun opdrachtgever doen. Daarnaast bevat de software verschillende interactieve tools waarmee sprekers hun publiek actief bij hun presentatie kunnen betrekken.

De HD Venues-software is ondergebracht in een coöperatie, zodat de leden gezamenlijk een stem hebben in de doorontwikkeling van de software. De software is uitsluitend beschikbaar voor leden van deze coöperatie. Lid worden is alleen mogelijk voor wie een fysieke vergaderlocatie heeft. Op deze manier blijft de prijs van de software toegankelijk. Leden van de coöperatie krijgen bovendien het label ‘Hybrid venue’ binnen het online boekingsplatform van Meetingselect.