Meetingselect introduceert ‘HD Venues’

Boekingsplatform Meetingselect heeft een oplossing voor het faciliteren van online en hybride evenementen: HD Venues. Hiermee zorgt Meetingselect ervoor dat fysieke locaties naast fysieke meetings ook virtuele en hybride evenementen kunnen faciliteren met eigen software. Zo blijven locaties altijd het eerste aanspreekpunt bij het organiseren van meetings en events.

Het afgelopen jaar is er veel ontwikkeld op het gebied van online event software. De vraag uit de markt naar dergelijke oplossingen was ongekend groot en onderzoek wijst uit dat die vraag alleen nog maar zal toenemen. Met HD Venues zorgt Meetingselect ervoor dat locaties hierop zijn voorbereid.

HD Venues is ondergebracht in een non-for-profit coöperatieve vereniging. Leden hebben daarbij inspraak in de ontwikkeling van de software en de bedrijfsvoering. Er wordt gewerkt zonder commissie. Lid worden van de coöperatie is alleen mogelijk voor meeting- en eventlocaties. Met het bundelen van de krachten heeft Meetingselect ervoor gezorgd dat competitieve positie zeer interessant is voor leden van de coöperatie. “Met HD Venues bieden we een platform voor de industrie, van de industrie”, aldus Martin Bergonje, CEO van Meetingselect. En, om boekingen te stimuleren, krijgen de leden van de coöperatie bovendien het label ‘Hybrid venue’ binnen de bookingsoftware van Meetingselect.