Mövenpick Hotel Den Haag populair bij Internationale gemeenschap

Den Haag, internationale stad van vrede en recht, telt meer dan 100 buitenlandse ambassades en meer dan 200 internationale organisaties. Met haar boutique-accommodatie voor vergaderingen en bijeenkomsten ontwikkelt Mövenpick Hotel Den Haag zich meer en meer tot een knooppunt voor de Haagse internationale gemeenschap.

Dimitri Kalaitzis, directeur van Mövenpick Hotel Den Haag: “Onze recente netwerkborrel voor de internationale gemeenschap was drukbezocht, waaronder een brede vertegenwoordiging van ambassades. Mede dankzij dit soort evenementen worden nieuwe boekingen voor vergaderruimten, kamers voor handelsdelegaties en officiële bezoeken, en receptieruimtes om nationale feestdagen te vieren gemaakt. Daarnaast merken wij dat middelgrote bedrijven ons ook steeds vaker weten te vinden. Die geven vaak aan dat ze voor ons kiezen vanwege onze state-of-the-art infrastructuur voor meetings.”

Factoren die bijdragen aan dit succes zijn de centrale ligging dicht bij de ambassadewijk in De n Haag, de uiterst moderne vergaderfaciliteiten, de voor een viersterrenhotel meer dan goede prijs-/kwaliteitverhouding en zeker ook het proactief meedenken met de klant door het personeel. “Dit alles zorgt ervoor dat wij kunnen voldoen aan bijna elke behoefte of wens van onze klanten. Gasten hebben het gevoel dat ze bij ons in zeer goede handen zijn", besluit Kalaitzis.