Luxor Theater, Koolhaas Concepts en Maison van den Boer bundelen krachten

Het Luxor Theater, Koolhaas Concepts en Maison van den Boer slaan de handen ineen om een week lang een estafette aan evenementen mogelijk te maken: ESTAFEST. Door de gebundelde krachten van deze drie Rotterdamse partijen zorgen ze voor een compleet ontzorgde bijeenkomst op gepaste afstand, voor maximaal 100 personen. ESTAFEST is van 1 t/m 7 juli 2020 in het nieuwe Luxor Theater.

Gebundelde krachten

Koolhaas Concepts voorziet het nieuwe Luxor Theater van sfeervolle decoratie en passend meubilair op 1,5 meter. Daarnaast heeft Maison van den Boer een culinair arrangement samengesteld voor ESTAFEST. Het nieuwe Luxor Theater met de ruime foyers biedt ruimte voor 100 personen. Het is mogelijk om één dagdeel (1,5 uur) te reserveren, of in estafettevorm meerdere sessies te boeken waardoor het gastenaantal een veelvoud van honderd wordt. De drie partijen zorgen voor een veilige, maar toch feestelijke beleving. Door de gebundelde krachten kunnen ze dit ook voor een toegankelijke prijs aanbieden.

Het feest wat je doorgeeft

Nu er nog geen voorstellingen plaatsvinden in Luxor, is er nagedacht wat er dan in dit ruime theater georganiseerd kan worden. Hieruit is het idee ESTAFEST ontstaan. Een toegankelijke en flexibele manier om een evenement te kunnen organiseren in een 1,5 meter omgeving. De drie partijen zien ESTAFEST ook als een feest wat zij graag willen geven. Hierdoor kunnen organisaties bijvoorbeeld nog één keer met collega’s of relaties samen zijn voor de start van de vakantie.