Lidmaatschap van CLC-VECTA bij YOIN certificering

Locaties die vanaf 2023 YOIN excellent meeting places gecertificeerd zijn, krijgen een lidmaatschap van CLC-VECTA cadeau. Het betreft een bedrijfslidmaatschap waardoor men onder andere gebruik kan maken van het juridisch loket, inkoopvoordelen en deelname aan expertbijeenkomsten. Leden zijn natuurlijk uitgenodigd voor de Algemende Ledenvergaderingen en kunnen gebruik maken van het grote netwerk van CLC-VECTA.

YOIN excellent meeting places is ruim anderhalf jaar actief als dé onafhankelijke kwaliteitspartner voor locaties die zakelijke bijeenkomsten ontvangen. Met de certificering tot YOIN excellent meeting place behaal je als locatie een onafhankelijke bevestiging die zowel het eigen team motiveert en de kwaliteit scherp houdt, als voor marketing doeleinden.
Met het datadashboard en benchmark heb je tevens content voor sales en marketing uitingen. Certificering in combinatie met bijvoorbeeld Meeting Reviews, laat opdrachtgevers vanuit verschillende onafhankelijke invalshoeken zien dat je goed bezig bent en gen in een professionele omgeving ontvangt.

Naast dat locaties bij YOIN de mogelijkheid hebben om gedurende het jaar met de auditeurs te sparren over bedrijfsmatige vraagstukken, worden er kennisboosters georganiseerd en zijn er onderzoeken en interviews met opdrachtgevers beschikbaar voor strategische ontwikkeling.

Vanaf 2023 komt daar een waardevolle toevoeging bij; locaties krijgen na certificering een bedrijfslidmaatschap voor branchevereniging CLC-VECTA. CLC-VECTA en YOIN zijn partners en willen kwaliteit en samenwerking binnen de branche, voor locaties specifiek, nog verder verdiepen.

Locaties die al lid zijn CLC-VECTA maar nog niet YOIN gecertificeerd, dragen eenmalig bij aan de auditkosten en maken daarna gebruik van alle diensten van beide partijen. Met deze laagdrempelige combinatie, bieden CLC-VECTA en YOIN excellent meeting places locaties een extra mooie zakelijk start van 2023 aan!