Leden Hybrid City Alliance committeren zich aan Global Association Meeting Protocol

De Hybrid City Alliance, met 24 aangesloten steden in 16 landen op 5 continenten, heeft zich gecommitteerd aan de ontwikkeling en implementatie van strategieën op basis van de bevindingen en aanbevelingen van het ICCA Global Association Meetings Protocol. De 24 bestemmingen zullen verslag uitbrengen over hun individuele activiteiten en resultaten op IMEX America in oktober en de ICCA-conventie in november.

Dit werd bekend gemaakt op de IMEX in Frankfurt door Lesley Mackay (Ottawa Tourism) en Bas Schot (The Hague Convention Bureau). Leden van de alliantie die dit initiatief leiden, zijn Ottawa Tourism, The Hague Convention Bureau, Business Events Sydney, Explore Edmonton, Fukuoka Convention & Visitors Bureau, Lausanne Montreux Congress, Prague Convention Bureau, Department of Tourism and Information, Taipei City Government, Tourism Winnipeg en Zurich Convention Bureau.

In het Global Association Meetings Protocol staat de strategische toekomst voor de wereldwijde evenementenindustrie welke zich richt op vier belangrijke pijlers:

  • Duurzaamheid, Equity & Legacy: Duurzaamheid; gelijkheid, diversiteit en inclusie; en legacy zijn prioriteit als het gaat om siteselectie. Daarom zouden bestemmingen meer middelen moeten vrijmaken om die prioriteiten effectiever te verwezenlijken.
  • Crisisplanning en -beperking: protocollen om de veiligheid, gezondheid en beveiliging te verbeteren, moeten verder worden verbeterd en gecodificeerd om bescherming te bieden tegen toekomstige ingrijpende gebeurtenissen die van invloed zijn op zakelijke gebeurtenissen.
  • Belangenbehartiging en beleid: klanten benadrukken het belang reisbelemmeringen
  • Sector- en gemeenschapsafstemming: toegang bieden tot lokale clusters van geavanceerde industrieën is van cruciaal belang voor het aantrekken van zakelijke evenementen in die industrieën. Het verkopen van denkkracht en gebouwen verbetert de concurrentiepositie voor de bestemming en verbetert de legacy-resultaten voor de klant.

"De Hybrid City Alliance is opgericht om gelijkgestemde bestemmingen samen te brengen in een tijd van extreme stress voor onze sector", zegt Lesley Mackay, Hybrid City Alliance en Vice President, Meetings & Major Events Ottawa Tourism. “Alle aangesloten steden zetten zich in om zichzelf voortdurend te verbeteren in het belang van hun klanten. Deze toewijding is het perfecte bewijs van onze bereidheid om grote beslissingen te nemen en de strategieën, het beleid en de infrastructuur te implementeren die klanten van verenigingen over de hele wereld nu en in de toekomst nodig hebben. Ik kijk uit naar de voorbeelden en casestudy's die onze leden later in 2022 tot leven zullen brengen en delen."