LAgroup beëindigt activiteiten

Bericht van LAgroup:

Bijna 25 jaar geleden hebben we LAgroup opgericht. In al die jaren werkten we met veel plezier aan vele opdrachten; soms spannend, soms complex, vaak inspirerend, maar altijd projecten met de bedoeling om vooruitgang te boeken.

Eind vorig jaar hebben we besloten dat het een goed moment is om de activiteiten van LAgroup te beëindigen. Per 1 augustus 2020 houdt LAgroup op te bestaan; niet omdat het moet, maar omdat wij ervoor hebben gekozen, want all good things come to an end.
 
Wat gaan de aandeelhouders van LAgroup doen?

  • Geer Schakel blijft, onder de naam Leisure Advies bv, projecten doen in de leisure-, de hotel- en de congres- en beurssector. Daarnaast gaat hij, meer dan tot nu toe, tijd stoppen in zijn kooractiviteiten.
  • Stephen Hodes stopt, maar zal incidenteel projecten doen en blijft zich daarnaast richten op vraagstukken rond (over)toerisme.

Wat gaan de LAgroup-partners doen?

  • Karin Swart zal meer gaan reizen, al dan niet in combinatie met ontwikkelingswerk, en incidenteel projecten blijven doen.
  • Peter Koppen stopt met werken na een afwisselende en mooie carrière van 45 jaar.
  • Erik Grootscholte voert momenteel afrondende gesprekken voor een nieuwe betrekking. Daarnaast zal hij op beperkte schaal – onder eigen naam – beschikbaar blijven voor adviesopdrachten.
  • Birte Querl start in juli met een nieuwe functie.
  • Anneke van der Horst stopt met haar secretariaatswerkzaamheden, maar gaat door met haar vrijwilligerswerk bij Stichting Vier het Leven.

Wij danken al onze opdrachtgevers en onze partners voor de samenwerking en voor jullie vertrouwen in ons. Het was een eer om een bijdrage te kunnen leveren en om voor en met jullie te werken. Wij wensen jullie het allerbeste in de toekomst, zeker in deze uitdagende tijden!
 
Stephen Hodes (E. stephenhodes@lagroup.nl)
Geer Schakel (E. geerschakel@lagroup.nl)