Job Board van IAPCO voor meetingprofessionals

Job Board is door IAPCO opgezet om professionals en nieuw talent voor de wereldwijde meetingindustrie aan te trekken. Dit is speciaal gericht om werkzoekenden in contact te brengen met werkgevers in de meetingindustrie. IAPCO wil de servicestandaarden onder haar leden en andere sectoren van de meetingindustrie verhogen en ervoor zorgen dat goed gekwalificeerd talent wordt aangetrokken.

Veel IAPCO-leden, congresbureaus, locaties en dienstverleners hebben moeite nieuw talent te werven en het is moeilijk bestaande professionals te behouden. Nu de meeste regio's over de hele wereld weer open zijn, is dit een van de grootste problemen waar ze momenteel mee geconfronteerd worden. Dit zal voorlopig ook nog niet opgelost zijn.

Tijdens de meest recente IAPCO Impact Dialogue die online werd gehouden op 28 juli, gaf 47% van het publiek aan dat het werven van talent hun grootste zorg was voor de nabije toekomst, terwijl 37% het behoud van personeel vaststelde.

Martin Boyle, CEO van IAPCO vindt Job Board de eerste stap in een reeks nieuwe initiatieven van IAPCO die zijn ontworpen om dit probleem direct aan te pakken. Job Board zal een platform bieden waar werkgevers, van de leveranciers- of klantzijde, hun vacatures kunnen plaatsen. Waar werkzoekenden hun cv kunnen plaatsen, zoeken en solliciteren naar een functie die bij hun talent en passie past. "Toekomstige stappen zijn onder meer werving en behoud van specifieke inhoud in onze EDGE-seminars en publicaties samen met een drive om samen te werken met leerinstellingen om pas afgestudeerden te inspireren om de volgende generatie vergaderprofessionals te worden."

Het IAPCO Job Board wordt gratis aangeboden aan IAPCO-leden en tegen een kleine vergoeding voor niet-leden en is te vinden op https://jobboard.iapco.org