Jaarbeurs wint twee internationale awards voor duurzaamheid

In het midden Marloes van den Berg, Chief Sustainability Officer, tweede van rechts Aletta Kok, Chief Marketing & Digital Officer.

De Jaarbeurs heeft twee internationale awards ontvangen tijden het jaarlijkse UFI Global Congress. De UFI Sustainability Award voor de verduurzaming van het aanbod in haar horeca en voor de manier waarop voedselverspilling tegen wordt gegaan. En de UFI Digital Innovation Award voor haar nieuwe indoor-navigatie app: de Jaarbeurs Live app.

Jeroen van Hooff, CEO Jaarbeurs: "De Jaarbeurs heeft twee internationale awards ontvangen tijden het jaarlijkse UFI Global Congress. De UFI Sustainability Award voor de verduurzaming van het aanbod in haar horeca en voor de manier waarop voedselverspilling tegen wordt gegaan. En de UFI Digital Innovation Award voor haar nieuwe indoor-navigatie app: de Jaarbeurs Live app."

De tweede award is de digitale innovatieprijs voor de ontwikkeling van de Jaarbeurs Live app. Deze app is onderdeel van een groot digitaal transformatieprogramma met als doel bezoekers en exposanten nu en in de toekomst de allerbeste ‘customer experience’ te geven. De Jaarbeurs Live app kan zowel worden gebruikt bij evenementen die Jaarbeurs zelf organiseert als bij evenementen die door andere partijen bij Jaarbeurs georganiseerd worden.