Innovatie ontmoet duurzaamheid

Meeetingselect gaat samenwerken met CONVIEN, aanbieder van intelligente mobiliteitsoplossingen op het gebied van vergadermanagement, reismanagement en samenwerking. Hun doel is evenementen en reismanagement te transformeren naar een ervaring die zowel bookers als bezoekers voordelen oplevert. Met dit partnership willen zij de complexiteit van evenementencoördinatie vereenvoudigen, duurzame methodologieën bevorderen en uiteindelijk een cruciale verandering in de richting van gewetensvol evenementenbeheer initiëren.

Gezamenlijk willen zij de planning en uitvoering van een evenement vereenvoudigen, terwijl onder ander locatie en tijd worden geoptimaliseerd. De fusie van hun software vermindert de klimaatschadelijke uitstoot en kosten aanzienlijk en verhoogt tegelijkertijd de productiviteit en het welzijn van boekers en deelnemers. Door te anticiperen op verfijnde workflows, ruime datagestuurde inzichten te bieden en economische vooruitgang te harmoniseren met ecologische verantwoordelijkheid, versterkt dit partnerschap beide entiteiten stevig als katalysatoren voor positieve verandering binnen de MICE-industrie.

Door de twee platforms te integreren kunnen organisatoren van bijeenkomsten gebruiken maken van één proces bij evenementenplanning, beleidsgreicht reisbeheer en besparingsmogelijkheden op verschillende dimensies. De CONVIEN Meeting Place Finder (MPF) maakt de optimalisatie van de volledige reis van de deelnemers mogelijk, van vluchten en ecologische voetafdruk tot vergadertijd en -kosten. Deze toevoeging aan het platform van Meetingselect biedt boekers een samenhangende end-to-end oplossing voor vergaderbeheer die rekening houdt met het comfort en de veiligheid van de deelnemers en tegelijkertijd de duurzame impact ervan respecteert.

Martin Bergonje, CEO van Meetingselect: "Ons doel om betere verbindingen tot stand te brengen tussen bedrijven over de hele wereld, valt perfect samen met hun bewuste en duurzame mogelijkheden voor reismanagement. Onze bookers voorzien van moeiteloze evenementen planning, nu met uitgebreide en milieuvriendelijke processen ingebed, zal ons partnerschap de weg wijzen naar geëvolueerde en betekenisvolle innovatie binnen de MICE-industrie en daarbuiten.”

“Bij CONVIEN hebben we er altijd naar gestreefd de grenzen van de evenementenplanning opnieuw te verkennen, waarbij we de grenzen van efficiëntie, duurzaamheid en deelnemerstevredenheid verleggen”, aldus Christian Hieronimi, CEO van CONVIEN. “Deze samenwerking met Meetingselect is een uiting van onze toewijding aan deze idealen. Samen banen we een pad naar een toekomst waarin elk evenement een bewijs is van verantwoorde innovatie, en waar gemak en consciëntieusheid harmonieus naast elkaar bestaan. Onze geïntegreerde technologieën zullen ervaringen vormgeven die louter bijeenkomsten overstijgen en transformerende reizen worden die onze gedeelde toewijding aan de wereld weerspiegelen. toekomst van deze sector."