ICCA beste marketing award voor de Hybrid City Alliance

The Hybrid City Alliance, mede opgericht door CLC-VECTA lid The Hague Convention Bureau, heeft de ICCA Best Marketing Award gewonnen. De Hybrid City Alliance brengt 24 bestemmingen in 16 landen over de hele wereld samen met als doel om oplossingen te bieden voor hybride en multi-hub-evenementen.

Volgens de ICCA Global Congress hebben een groot aantal internationale partners de handen ineen geslagen voor dit succesvolle initiatief waar iedereen baat bij heeft. Deze Award en de voortdurende waarde van de Hybrid City Alliance gaan zorgen voor nog meer groei van de organisatie waardoor nieuwe inhoud en mogelijkheden kunnen worden ontwikkelt.
 
Bas Schot van The Hague Convention Bureau geeft aan: “ Het binnenhalen van de prijs en onze voortdurende groei zijn het bewijs van een goede samenwerking en de focus op het nastreven van de belangen en het onderhouden van partnerschappen. We zien allemaal in dat we samen sterker zijn. De Hybrid City Alliance levert resultaten op voor al onze leden en ik kijk uit naar het continue succes ervan."
 
De andere mede-oprichter Glenn Duncan van Ottawa Tourism voegde hieraan toe: "Mede-dankzij de 4 oprichtende steden en de andere geweldige bestemmingen die deel uitmaken van de huidige alliantie, zijn wij extreem trots op de erkenning van de ICCA-gemeenschap. We zijn ervan overtuigd dat dit soort samenwerking zinvol is. We kijken ernaar uit om te groeien en te evolueren om aan de behoeften van onze industrie te voldoen".