Hotel Kapellerput: een milieuvriendelijk baken

Clean the World en Kapellerput Hotel: Een duurzaam partnerschap voor positieve verandering

Duurzaamheid staat centraal bij hotel Kapellerput in Heeze, waar de toewijding om bewust om te gaan met het milieu diep in hun DNA is verankerd. Met een focus op recycling, afvalvermindering, energie-efficiëntie en ethisch verantwoord inkopen, is Kapellerput een baken van milieuvriendelijke praktijken. Daarom worden in de badkamers van het hotel Fair Trade en Nordic Swan Ecolabel gecertificeerde cosmeticadispensers gebruikt.

Als leverancier in hotelcosmetica en innovatieve dispenseroplossingen geeft ADA Cosmetics consequent prioriteit aan duurzaamheid: de veganistische en pH-neutrale formules zijn zonder schadelijke stoffen. En de huidverzorgingsexpert heeft de exclusieve Cradle to Cradle Certified® zilveren status voor het hele productassortiment. ADA Cosmetics en Kapellerput werken al sinds 2007 succesvol samen.

Om de gastenervaring van de steeds bewustere reizigers te verbeteren, moedigt ADA alle partners aan om deel te nemen aan het Clean the World's Global Hospitality Program. Dit zet gebruikte zeep en shampoo dispensers voor toiletartikelen om in levensreddende, essentiële voorraden voor gemeenschappen in nood over de hele wereld.

Ada Cosmetics en Kapellerput hotel werken samen met Clean the World om een afvalbeheeroplossing te implementeren voor het recyclen van het milieubewuste amenity afval dat afkomstig is van de hotelkamers. Deze samenwerking versterkt niet alleen Kapellerput's toewijding aan duurzame doelen, maar is ook een bewijs van hun vastberadenheid om een betekenisvolle impact te hebben.

ADA Cosmetics, marktleider op het gebied van hotelfaciliteiten, stelt al meer dan vier decennia de norm op het gebied van duurzaamheid en was dit jaar de eerste in de branche die vrijwillig een CSR-rapport publiceerde.

Clean the World is wereldwijd toonaangevend op het gebied van duurzame oplossingen voor het milieu en de sociale gevolgen, door gebruikte zeep en dispensers en flacons die de hotellerie anders zou weggooien, om te zetten in levensreddende, essentiële voorraden voor gemeenschappen in nood over de hele wereld. Met elke gerecyclede zeep en gebruikte toiletartikelen helpt Clean the World de impact van vervuiling op onze planeet te verminderen en verbetert het de levens van vrouwen, kinderen en gemeenschappen wereldwijd door nieuwe zeep te doneren aan wereldwijde NGO's, zoals Clean the World Foundation.