Hoe ga je om met onzekerheden

Wederom hebben wij een bijzonder jaar achter de rug. Wat de pandemie voor ons betekent, hoeven wij niemand meer uit te leggen.
Wij nemen als bedrijf uit deze crisis echter ook een aantal “wins” mee naar de toekomst. Twee hiervan willen wij jullie niet onthouden:

  1. Hoe ga je om met onzekerheden. Veel meer dan in het verleden denken wij met onze opdrachtgevers, in scenario’s: wat als…??
    Wij zijn daardoor als branche beter voorbereid op veranderende omstandigheden en kunnen sneller en flexibeler acteren op nieuwe situaties.
  2. Hoe zet je Hybride in. Het bereik van een event kan enorm vergroot worden door online participatie van deelnemers en sprekers. Dit is zeker geen nieuwe technische ontwikkeling, maar de pandemie heeft geholpen om de markt in zeer korte tijd de immense mogelijkheden hiervan zelf te laten ervaren. Maar hoe zien die mogelijkheden er voor specifieke opdrachtgevers uit, hoe kun je bij hybride de combinatie on-site en online optimaal inzetten en wat zijn de technische implicaties. Samen met onze opdrachtgevers hierin echt stappen zetten en bijbehorende oplossingen gebruiken of bedenken en ontwikkelen, zorgt voor nieuwe waarde creatie in de hele keten.

Uiteraard zijn er veel meer zaken die wij hebben geleerd de afgelopen tijd. Wij nodigen je graag uit om persoonlijk met ons hierover van gedachten te wisselen. Voor nu wensen wij iedereen fijne feestdagen en de beste wensen voor een congresrijk 2022.