Heiko Stutzinger nieuwe COO Koninklijke Jaarbeurs

Heiko Stutzinger start per 1 december als Chief Operating Officer (COO) van de Koninklijke Jaarbeurs en volgt daarmee Peter van der Veer op. Samen met Franka Morssink (CFO) en Albert Arp (CEO) vormt hij dan de directie.

Stutzinger wordt verantwoordelijk voor de eigen beurzen en titels van de Jaarbeurs, zoals de Vakantiebeurs en de Bouwbeurs, gast- en partnerevenementen, en business development. Hij blijft daarnaast directielid van VNU Asia Pacific waar hij nu nog managing director is.  Hij volgt Peter van der Veer op die na een periode van twee jaar afscheid neemt van De Jaarbeurs. Een uitdagende en zware periode deze afgelopen coronaperiode waarin hij veel creatieve ideeën heeft gebracht en nieuwe markten heeft aangeboord.

Stutzinger neemt het stokje nu van Van der Veer over. Albert Arp, CEO van de Jaarbeurs: "Heiko komt ons directieteam op een enerverend moment versterken. Het afgelopen jaar is onze branche onverwachts en ongekend uitgedaagd door de coronapandemie. Die tijd hebben we juist gebruikt om onze ambities op het gebied van duurzaamheid en digitalisering te versnellen, met extra aandacht voor veiligheid. Heiko heeft naast zijn rol als managing director een bewezen ervaring op het gebied van innovatie, business development en digitalisering. Bij onze dochteronderneming in Thailand heeft hij de afgelopen drie jaar in dit kader stevige resultaten neergezet.”

“Ik kijk er zeer naar uit om onderdeel uit te gaan maken van het team in Utrecht" zegt Heiko Stutzinger:  Samen gaan we er hard aan werken om de meest duurzame congres- en evenementenlocatie van Europa te worden.”