Health Care certificering voor Renaissance Amsterdam Schiphol Airport

Het Renaissance Amsterdam Schiphol Airport certificeert zich met Healthcare Venues om belangenverstrengeling tegen te gaan. Het keurmerk waarborgt dat hotelmedewerkers op een zo hoog mogelijk niveau omgaan met de code of conduct binnen de compliance wetgeving in de gezondheidsindustrie. De eerste deelnemers zijn geslaagd.

Kwaliteit, zorg en gastvrijheid

De volledige Health Care certificering is een belangrijke doelstelling voor Renaissance Amsterdam Schiphol Airport. Het hotel faciliteert veel meetings voor de farmaceutische industrie en wil met dit certificaat duidelijk maken dat zij dit zeer professioneel doet. “We implementeren een kwaliteitsmanagementsysteem, waarin onder andere de protocollen, richtlijnen, veiligheidsnormen, missie en visie en volledig zijn beschreven,’’ vertelt Annemarie van den Berg, Director of Sales, Marketing & Events. “Renaissance Amsterdam Schiphol Airport zet zich in voor een hoog niveau van kwaliteit, zorg en gastvrijheid, en het behalen van deze certificering is een bevestiging van onze inzet voor uitmuntendheid.”

Netwerken

Renaissance Amsterdam Schiphol Airport is ook vertegenwoordigd bij M&I Forum Healthcare, hét toonaangevende evenement voor de gezondheidszorg, dat dit jaar van 6 tot en met 8 juni in Den Haag plaatsvindt. M&I Forum Healthcare is een gespecialiseerd evenement dat niet alleen een platform biedt voor educatieve inhoud, maar ook leveranciers en kopers uit de gezondheidszorg met elkaar verbindt.