Groot animo voor eerste DigitalDay met 2500 deelnemers

De allereerste editie van DigitalDay. Hét online event voor de evenementenbranche om inspiratie op te doen voor jouw volgende online of hybride event. 2500 deelnemers, 10 keynotespeakers, 3 virtuele studio’s, 3 talkshows, 3 onderwerpen, 9 experts, Typhoon, interactieve borrel, 150 exposanten en nog veel meer……

Mocht je je nog niet hebben ingeschreven, dan kan dat gelukkig nog: www.livecommunity.nl/dd

Van 13.00 uur tot 16.30 uur nemen we jou mee in de online wereld van DigitalDay. Ook al zit je thuis of op kantoor, het zal voelen alsof je aanwezig bent bij een live evenement. Inspiratie, Informatie, Innovatie en Interactie. En.... we sluiten af met een gezamenlijke virtuele borrel. Ben je bezig met de organisatie van een online event? Dit is de dag om inspiratie op te doen.

De digitale lounge

Nadat je je hebt ingeschreven bij onze digitale balie, kom je in de Digital Lounge. Onze gastvrouw zal je verwelkomen en vertellen wat er allemaal staat te gebeuren. Je kunt naar hartenlust met ons chatten en met de andere deelnemers. Vanuit de Digital Lounge loop je zo de verschillende virtuele zalen binnen om te luisteren naar gave keynotesprekers, talkshows en sessies met informatie over online events. Na elke sessie keer je terug naar deze lounge.

Sprekers

Je kunt deze middag kiezen uit een zeer uitgebreid aanbod van sprekers. We werken hiervoor samen met DeSpreker.nl, Quality Bookings, Assemblee Speakers en bookingworldspeakers.com. De keynotes komen vanuit diverse virtuele ruimtes, zodat je als opdrachtgever gelijktijdig een idee krijgt van wat er mogelijk is bij digitale en hybride evenementen.

Bekijk de sprekers

Talkshows

Live vanuit Felix Meritis kun je deelnemen aan drie verschillende expertsessies i.s.m. met Rondje van de Zaak van The Hospitalitist. We gaan praten over de 1.5 meter economie en je kunt live vragen stellen. De onderwerpen van de sessies zijn: Catering, Locaties en Cultuur & Entertainment. O.a. met Maurits van der Sluis (directeur RAI Amsterdam), Dirk Prijs (Platform Cultuur Locaties en Genootschap Eventmanagers), Erik-Jan Ginjaar (Postillion Hotels), Touria Meliani (wethouder cultuur Amsterdam).

Online Event Sessies

Live vanuit Martini Plaza en NBC Nieuwegein laten EventInsight en Xplane VR zien wat er allemaal online mogelijk is. Je kunt ook in deze sessie vragen stellen.

Netwerkcaroussel
Spannend! Tijdens het programma zijn er diverse momenten om te netwerken. Eén daarvan is het Netwerkcaroussel. In 15 minuten krijg je drie collega branchegenoten voor je neus vanuit huis, kantoor of een andere plek!

Exposanten

Honderden exposanten zijn aanwezig op de site en in de app. Ze zijn beschikbaar voor online afspraken en videobellen voor, tijdens en na DigitalDay. Op 28 mei kun je zien wie er van de verschillende bedrijven online is om live contact mee te hebben. Heel veel locaties hebben voor jou een virtuele tour!