Great Impact nieuw in de Nederlandse eventindustrie

Joost Kellendonk en Martijn Bax

Martijn Bax en Joost Kellendonk starten per 1 juli met event agency Great Impact. Van brand events tot corporte festivals. Van merkactivaties tot complete open dagen. Gericht op bedrijven die met hun merk of verhaal grote impact willen maken. Vanuit hun nieuwe kantoor in Wijk bij Duurstede werken zij met een in-house team van creatieve professionals.

Bax: "Met de lancering van Great Impact zetten we een nieuwe standaard in de evenementenbranche. Ons doel is om niet alleen evenementen te creëren, maar ook blijvende herinneringen die mensen raken en merken tastbaar maken. Bij Great Impact draait allesom dromen, denken en doen. Met events die zorgen voor kippenvel en indrukken die lang nagalmen.”

Joost en Martijn kennen elkaar vanuit diverse producties uit het verleden. Samen zijn ze goed voor ruim 40 jaar ervaring. Joost Kellendonk: “Onze competenties zijn aanvullend en we merkten dat er een soort magie ontstond in die samenwerking. Martijn is een creatieve denker en ik kan me echt vastbijten in details die het verschil maken in de productie. Het zorgt ervoor dat elk element naadloos bijdraagt aan het vertellen van het verhaal.”

Great Impact heeft er dan ook voor gekozen om alle facetten van het productieproces, zoals creatie, strategie en technische productie, onder één dak te hebben. Dat heeft als voordeel dat er snel geschakeld kan worden in elke fase van een project.