Gouden Giraffe uitreiking in Amsterdam RAI

Donderdag 22 maart 2012 vindt de Gouden Giraffe, Live Communication Award plaats in Amsterdam RAI. De awards voor de beste evenementen, beurzen, congressen en/of deelnames zullen worden uitgereikt in het Audiotorium en Elicium van Amsterdam RAI. Met het beschikbaar stellen van dit podium mag Amsterdam RAI zich hoofdsponsor van de award uitreiking noemen.

Als faciliterende of organiserende partij is Amsterdam RAI in staat context, content en communities met elkaar te verbinden. De RAI creeërt de juiste condities waarin inspirerende ontmoetingen kunnen plaatsvinden. Dit is wat de RAI nastreeft en daarom ook trots op deze partnerschap. Maurits van der Sluis, commercieel directeur Amsterdam RAI: ‘We zijn trots dat dit toonaangevende evenement weer in Amsterdam RAI plaatsvindt. Ik ben ervan overtuigd dat ons team er toe in staat is om van de uitreiking van de Gouden Giraffe een doorslaand succes te maken'.
 
Recordaantal inzendingen
Met bijna 80 inzendingen in zes verschillende categorieën is dit jaar een recordaantal inzendingen binnengekomen. De inzendingen worden in verschillende categorieën door de jury beoordeeld: Effectief, Creatief, MVO, Beste Beursconcept, Beste Deelname en Beste Congres. De organisatie van de Gouden Giraffe is trots op dit recordaantal: ‘De inzendingen is een goede mix van partijen. Er zitten veel sterke namen tussen de inzenders, maar ook veel nieuwe namen. Hieruit kunnen we concluderen dat het samengaan van de twee prijzen, de Gouden Giraffe en de Nationale ExpoJaarprijs, versterkend werkt'.
 
Kijk voor meer informatie op www.gouden-giraffe.nl