Flint introduceert Welkom Terug

Flint lanceert het Welkom Terug arragenement dat weer de mogelijkheid biedt om met groepen tot 50 personen en eventuele sprekers bij elkaar te komen. Voor velen een verademing na ruim een jaar van thuiswerken en het niet zien van collega's of branchegenoten. Het betreft een all-inclusive arrangement dat te reserveren is tot en met 50 personen.

Een personeelsbijeenkomst, teamlunch of kick-off is weer mogelijk en er is voldoende gelegenheid voor een bijeenkomst van 20 tot 50 personen plus sprekers. Het volledige restaurant wordt verlicht in de kleuren van het bedrijfslogo en er is een LEDscherm om eventueel bedrijfshuisstijl terug te laten komen.
Tijdens de borrel staan de gestelde voorzorgsmaatregelen met betrekking tot de hygiëne voorop. Per bijeenkomst wordt gekeken naar de beste en veiligste invulling. Ook is het luchtbehandeling systeem binnen Flint aangepast, zodat alle ‘vervuilde’ lucht wordt afgezogen en dat er alleen maar ‘schone’ verse buitenlucht naar binnen wordt gebracht in het gehele pand.