e-Commerce vakbeurs eerste live beurs in Jaarbeurs

OGZ en Jaarbeurs maken zich op voor de eerste fysieke beurs na lange tijd. Op woensdag 7 en donderdag 8 juli vindt de Summer Edition plaats van de Webwinkel Vakdagen, het grootste live e-commerce event van de Benelux. OGZ verwacht, verdeeld over de dag, vijfduizend bezoekers te ontvangen in Utrecht. De beurs is zo opgezet dat de anderhalve meter afstand en alle overige coronamaatregelen van de Rijksoverheid kunnen worden nageleefd. Jaarbeurs ontving vorig jaar als eerste beurs- en congreslocatie in Nederland het Kiwa-keurmerk voor COVID-19 preventiemaatregelen.
 

Om veilig een beurs te kunnen organiseren met inachtneming van alle geldende coronamaatregelen heeft het EventPlatform (waarin de zakelijke evenementenbranche in Nederland is verenigd) het ‘protocol zakelijke bijeenkomsten’ ontwikkeld. De Webwinkel Vakdagen Summer Edition is volgens dit protocol opgezet. Door een ruimere opzet, goede signing en beperkt aantal bezoekers is het mogelijk anderhalve meter afstand te bewaren waardoor toegangstesten voor deze beurs niet nodig zijn. Bezoekers kunnen dan ook de e-commerce vakbeurs van OGZ bezoeken zónder zich vooraf te laten testen of een vaccinatiebewijs te tonen.

De Webwinkel Vakdagen zijn al vijftien jaar de centrale plaats waar vraag en aanbod in de e-commerce branche elkaar ontmoeten. Tijdens de Summer Edition presenteren ruim 120 exposanten een breed aanbod van e-commerce oplossingen. Van software en platformen tot logistiek, betaalsystemen, marketing en AI. Een uitgebreid lezingenprogramma informeert bezoekers over de laatste trends en ontwikkelingen op e-commerce gebied.

Inschrijven voor deze Summer Edition