Dit zijn de finalisten van de Nationale Meeting Award 2020

De komende weken krijgen deze 50 locaties de vakjury over de vloer die uiteindelijk zal gaan bepalen welke vijf locaties op 16 maart bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport een Nationale Meeting Award krijgen uitgereikt.

Vijftig locatiebezoeken door jury aan finalisten

De in totaal vijftig locaties die nu nog meedingen naar de awards, hebben de afgelopen maanden de eerste twee rondes succesvol doorlopen. De eerste ronde bestond uit het behalen van de hoogste scores op het gebied van gastervaring en ervaring van boekers en een positieve voordracht van meetingexperts uit de branche.

In de tweede ronde kregen de locaties een mystery call van Mystery Review en werd hun website beoordeeld. De vijftig locaties die door zijn naar ronde drie, kunnen de komende weken een bezoek verwachten van de vakjury.
De winnaar per categorie wordt bepaald door de hoogst behaalde totaalscore na drie rondes.

Uitreiking Nationale Meeting Awards op 16 maart

Op maandag 16 maart zal de jury de nummers 1, 2 en 3 per categorie bekendmaken tijdens een feestelijke awarduitreiking. 

Voorafgaand aan de awardshow kan men deelnemen aan een inhoudelijk en interactief kennisprogramma, bestaande uit een keynote van André Nijhof, Professor Sustainable Business and Stewardship aan Nyenrode Business Universiteit, en 4 Powertalks over (quick wins in) verduurzaming.
 

Over de Nationale Meeting Award

De Nationale Meeting Award is een onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. De award kent vijf verschillende categoriën, ingedeeld naar capaciteit. 
De organisatie is in handen van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers en CLC-VECTA. 

De editie 2020 wordt mede mogelijk gemaak door Mystery Review, Novotel Amsterdam Schiphol Airport en Eventerim.