Connect Amsterdam najaar 2021

Het verbinden van mensen, ideeën en visies houdt ons in deze tijden op de been. We blijven ons inspannen om mensen elkaar écht te laten ontmoeten, fysiek en virtueel, om samen te bouwen aan een waardevolle toekomst.  Het nieuwe magazine Connect Amsterdam staat voor u klaar.

Wat voelt het goed dat er weer reuring en beweging zit in onze mooie locatie. De tweede editie van CONNECT Amsterdam staat in het teken van de heropening van onze business en bevat korte verhalen en relevante nieuwsupdates die zijn ingedeeld per categorie. Wat nieuw is dat we deze editie een aantal gastredacteuren aan het woord laten zoals bijvoorbeeld Yvonne Roos van de Amsterdam Economic Board.

Het verbinden van mensen, ideeën en visies houdt ons in deze tijden op de been. We blijven ons inspannen om mensen elkaar écht te laten ontmoeten, fysiek en virtueel, om samen te bouwen aan een waardevolle toekomst.

Dat doen we in een tijd dat we open zijn voor het testen en vaccineren van de Nederlandse bevolking en ons voorbereiden op het organiseren en faciliteren van veilige, verantwoorde en gastvrije evenementen in Amsterdam en ver daarbuiten.

Met het nieuwe magazine Connect Amsterdam willen de RAI de lezer graag inspireren en informeren. Want in deze branche gebeuren ontzettend veel mooie dingen. Laat u inspireren door de verhalen van de medewerkers, klanten, leveranciers en buurtgenoten.