Congress by design wil impact creëren door kennisdeling

De nieuwe website van Congress by design (Cbd) is live en laat zien waar het voor haar om draait: impact maken door kennisdeling. Mens en wetenschap bij elkaar brengen op een manier die past bij de wensen en doelen van de opdrachtgevers. Of het nu live, online of hybride is het congres wordt zo georganiseerd dat er een vruchtbare omgeving ontstaat voor nieuwe inzichten en wetenschappelijke vooruitgang.

“Onze nieuwe website laat zien waar we de afgelopen maanden aan hebben gewerkt”, zegt algemeen directeur Niels Fundter. “Een nieuwe visie, missie en merk voor onze vestigingen in Harmelen en Groningen. Als congresadviseurs zien wij kansen om onze ‘by design’-aanpak nog meer betekenis te geven. Onze klanten helpen nieuwe wetenschappelijke inzichten te ontsluiten door solide projectcoördinatie, financieel management, communicatie en logistiek, met een nog grotere focus op inhoud, vergaderontwerp en beleving.

Partnerschap staat bij CBD hoog in het vaandel. Fundter: “Van idee tot strategie en van organisatie tot opvolging staan ​​wij onze opdrachtgevers bij als congresadviseurs. Post-Covid zien we bijvoorbeeld dat de PCO-industrie veel heeft geleerd, maar ook weer op de been moet. Wij helpen onze opdrachtgevers bij het ontwikkelen van een doordacht plan, dat leidt tot een consistent programma, beleving en resultaat. Onze projectmanagers gaan altijd tot het uiterste en fungeren als sparringpartner en organisator ineen.”

Duurzame keuzes

Duurzaamheid is ook een integraal onderdeel van de nieuwe aanpak. “Wij gaan graag met onze klanten in gesprek over klimaatneutrale alternatieven die goed zijn voor mens en maatschappij”, zegt Fundter. “Aan de hand van onze duurzaamheidschecklist bespreken we bewuste congreskeuzes op het gebied van energie, catering en inrichting. Ook hier zien we kansen voor strategisch meeting design, want een doordacht plan zie je overal terug.”