Capital C gaat voor realtime boeken met Onemeeting

Congres- en evenementlocatie Capital C in Amsterdam sluit zich aan bij Onemeeting, leverancier van SaaS-oplossingen voor vergader- en eventmanagement. Dit in haar missie om realtime online boeken de nieuwe norm te maken. Dit strategische partnerschap stelt meeting planners in staat om hun bijeenkomsten bij Capital C online te boeken zonder enige menselijke tussenkomst.

Amsterdam’s Capital C staat als een baken van creativiteit in het hart van de stad, genesteld in een historisch gebouw dat ooit dienstdeed als de Diamantbeurs. Hier komen creativiteit en commercie samen onder het dak van onze gigantische glazen koepel. Van corporate meetingrooms, een kunstgalerie met wisselende tentoonstellingen, en kantoren tot aan een evenementenruimte met 360 graden uitzicht over Amsterdam voor zakelijke evenementen en conferenties. De locatie dient als een dynamische creatieve hub voor samenwerking, verbinding en inspiratie.

De SaaS-oplossing van Onemeeting, Meet Robin, stelt locaties in staat om de efficiëntie en effectiviteit van hun vergader- en eventmanagement te maximaliseren, van intuïtieve planning en naadloze zaalboekingen tot gastenbeheer en resource management.

"Capital C sluit zich aan bij onze realtime revolutie en benadrukt eens te meer de transformatie die onze industrie ondergaat", aldus Kevin van Grondelle, Chief Commercial Officer van Onemeeting.com. "Onze gedeelde visie op een naadloze boekingservaring drijft ons om de grenzen en conventies van onze branche te verleggen. Met inmiddels twintig locaties die 100% realtime online boekbaar zijn, hebben we er alle vertrouwen in dat de toekomst aan onze kant staat."

Capital C leidt de high-end meeting & event business het tijdperk van online boeken in. Capital C staat bekend om hun toewijding aan uitstekende gastervaringen, out-of-the-box creativiteit en innovatie en zorgt ervoor dat Amsterdam zich aansluit bij de realtime boekingsrevolutie en een voorbeeld is voor duizenden locaties.

"We zijn enthousiast om onze krachten te bundelen met Onemeeting om de toekomst van meetings en events te omarmen", aldus Lisa Vergeer, Commercieel Manager bij Capital C. "We zijn ervan overtuigd dat door de implementatie van Onemeeting System voor onze vergaderruimtes, onze klanten zullen profiteren van onze verhoogde efficiëntie. Door handmatige offertes overbodig te maken, kunnen we onze responstijden terugbrengen tot een fractie van de branche gemiddelden en meer tijd besteden aan het verrassen van onze gasten. Het is ons doel om zakelijke bijeenkomsten naar een hoger niveau te tillen, onze gasten direct vanaf de deur te inspireren en hun doelen te laten behalen in een inspirerende omgeving ontworpen door Dutch Designers, van strategievergaderingen omringd door 1200 klokken tot brainstormen in een volledig roze ruimte: The Pink Salon geïnspireerd op Roald Dahl."

Met de gecombineerde inspanningen van Onemeeting.com en Capital C daagt de voormalige diamantbeurs de status quo van de MICE-industrie uit. Als twintigste locatie die zich aansluit bij Onemeeting in haar missie om het boekingsproces voor vergaderingen te digitaliseren, vieren we een belangrijke mijlpaal en stellen we ons tegelijkertijd een vergaderbedrijf voor met duizenden Connected-partners.

Als Chief Commercial Officer van Onemeeting.com spreekt Kevin van Grondelle zijn vertrouwen uit in de toekomst van deze samenwerking: "Samen ontsluiten we nieuwe mogelijkheden en zetten we nieuwe normen voor de exploitatie van vergaderingen en evenementen. Capital C is niet zomaar een locatie; Het is een uitdager van de traditionele en achterhaalde vergaderpraktijken."