Buitenplaats Kameryck blij over samenwerking met Smart Event Manager en MeetingReview

Marco Kole, Birgit van der Woining, Jaap de Vries

“Met meer dan 20 jaar ervaring is Smart Event Manager (SEM) een gevestigde naam als softwarepartner voor talloze vergader- en evenementenlocaties in Nederland”, aldus Jaap de Vries managing partner bij Voorraedt. Jaap vervolgt: “Onze onlineoplossing maakt directe boekingen mogelijk, en nu, recentelijk, is het ook mogelijk om op diverse locatiepagina’s van MeetingReview rechtstreeks een boeking te doen in Smart Event Manager. Klanten kunnen niet alleen de beschikbaarheid van die locaties bekijken, maar ook zelf reserveringen samenstellen en aanvullende wensen toevoegen. Wil je niet boeken maar alleen aanvragen dan kan dat ook. De online module laat op basis van de wensen zien wat de kosten zijn. Vervolgens staat de aanvraag volledig in SEM en hoeft de medewerker deze alleen nog te bevestigen”.

Marco Kole, initiatiefnemer van MeetingReview geeft aan: “Het mooie is dat we geen commissie rekenen over deze boekingen. De nieuwe koppeling is onderdeel van ons partnerpakket en krijg je er dus gratis bij”. Kole: “Als onafhankelijk reviewplatform in de meeting- en eventbranche biedt MeetingReview een waardevol inzicht in de ervaringen van gasten en op basis van deze ervaringen kan je nu ook boeken via SEM”.

Birgit van der Woning, commercieel manager van Buitenplaats Kameryck, deelde met ons wat deze nieuwe samenwerking tussen MeetingReview en SEM voor hun locatie in het Groene Hart betekent.

"Wij waren een van de pioniers die de samenwerking met Smart Event Manager (SEM) zijn aangegaan. Waar 15 jaar geleden het plannen en verwerken van offertes nog via Outlook werd gedaan hebben we dat met SEM naar een geheel nieuw en hoger niveau getild. We maken uitgebreid gebruik van SEM, gezien onze diverse voorzieningen en zalen. Het systeem evolueert voortdurend en we hebben met de jaren de groei meegemaakt, met steeds meer opties en mogelijkheden die zijn toegevoegd."
"Daarnaast zijn we twee jaar geleden gestart met online reserveringen en accordering. Hoewel het voor ons met al onze opties en mogelijkheden moeilijk is om alles online te reserveren, is het wel mogelijk voor vergaderingen tot 10 personen. Ook voor onze activiteiten zoals Pitch & Putt en voetgolf werkt het online reserveren heel handig."
"MeetingReview is voor ons een belangrijk platform. We vragen al onze zakelijke klanten om een review te schrijven, omdat het een onafhankelijk platform is. De feedback die we ontvangen, komt rechtstreeks van onze gasten. Het is een bevestiging van onze inspanningen dat we al vijf jaar op rij zijn genomineerd als beste XL locatie van Utrecht."
"De synergie tussen SEM en MeetingReview betekent voor Buitenplaats Kameryck dat onze klanten voor kleine bijeenkomsten direct kunnen boeken na het lezen van reviews. Dit zorgt voor een naadloze ervaring voor onze klanten en leidt uiteindelijk tot meer zakelijke kansen, zonder extra commissiekosten."