Brugge met sterke delegatie aanwezig op IBTM 2022

Van 29 November tot 1 december is Brugge aanwezig op IBTM, één van de grootste industry events van het jaar. Voor de eerste keer delen 3 Brugse partners een stand: het Visit Bruges Convention Bureau (VBCVB), Concertgebouw Brugge en het fonkelnieuwe Beurs-, Meeting,- en Congrescentrum (BMCC).

Het nieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum (BMCC) en het Concertgebouw Brugge zijn voor het eerst fysiek aanwezig op IBTM.

“Als nieuwe venue richten we ons op bedrijven en associaties die een link hebben met de economische speerpunten waar we als regio sterk in zijn. Door samen met de 2 grootste Brugse venues naar voor te treden, zetten we Brugge meer dan ooit op de kaart als congresbestemming”, zegt Sarah Cornand, Directeur van het BMCC.

An Merlier, Coördinator Concertgebouw Events vult aan: “Door de krachten te bundelen kunnen we zaken verwezenlijken die we vanuit de eigen organisaties nooit met dezelfde slagkracht en hetzelfde resultaat kunnen bewerkstelligen. En samenwerking loont want alle partners hebben een goed gevulde agenda”.

“Vanuit Visit Bruges Convention Bureau (VBCVB) faciliteren we bedrijven, organisaties en associaties die een incentive, meeting of congres in Brugge willen organiseren. IBTM is voor ons the place to be om samen met onze partners onze sterke troeven uit te spelen”, aldus Jasmine Kestens, salesmanager VBCVB.