BOE International gericht op kennisoverdracht in live communicatie

BOE INTERNATIONAL op 11 en 12 januari 2023 wordt heeft een ondersteunend programma verspreid over verschillende podia en biedt 360°-perspectieven op de huidige en toekomstige uitdagingen van de evenementenindustrie. Er zijn twee speciale programma-items die worden gesponsord door Speakers Excellence, Europa's grootste sprekersbureau.

Interview discussie met Georg Kofler op digital stage. Hij is media-ondernemer en voorzitter van Social Chain AG en panellid in het tv-programma 'Die Höhle der Löwen' (Duitse equivalent van The Dragons' Den). Woensdag 11 januari, 10:45 – 11:30 uur

Georg Kofler, expert op het gebied van communicatie, marketing en e-commerce, weet wat het betekent om het ondernemerssucces vanaf het begin in eigen handen te nemen. Zijn carrière begon bij de Oostenrijkse publieke omroep ORF. In 1989 startte Kofler het particuliere tv-station ProSieben, dat hij uitgroeide tot ProSieben Media AG en als CEO naar de beurs van Frankfurt ging. Tegelijkertijd introduceerde Kofler telewinkelen voor het eerst op de Duitse markt met de zender H.O.T., nu HSE24. Hij was toen CEO en aandeelhouder van H.O.T. Networks AG die telewinkelen in heel Europa heeft ontwikkeld.
In 2002 nam Kofler de leiding over van het betaaltelevisiebedrijf Premiere, dat op de rand van het faillissement stond. Kofler herstructureerde Premiere en bracht het bedrijf naar de beurs. In 2007 verliet hij de tv-industrie en investeerde hij in verschillende bedrijven. Sinds 2017 is hij voorzitter van de raad van commissarissen en hoofdaandeelhouder van The Social Chain AG, een internationale social commerce-operator. Hij is bij het grote publiek ook bekend als panellid en investeerder in het populaire tv-programma 'Die Höhle der Löwen', het Duitse equivalent van The Dragons' Den. In een interviewdiscussie over de DIGITAL STAGE legt Kofler uit waarom hij ondernemerschap beschouwt als zoveel meer dan een zakelijke activiteit en waarom het oprichten van een bedrijf een beslissing is om een ​​zelfbepaald leven te leiden, een daad van moedig, creatief werk en vooral , een sociale prestatie.

Keynote talk van Isabel Grupp op het MICE stage. Ondernemer, auteur, influencer, regionale voorzitter van de Young Entrepreneurs in Baden-Württemberg en een bekend gezicht van tal van tv-programma's, zakelijke lezingen en lezingen.12 januari 2023, 10:45 – 11:30 uur

Isabel Grupp opent Dag 2 van het MICE Forum met de keynote 'New Leadership – Leading by Example & Emotion'. Na het behalen van haar bachelor Bedrijfskunde en Management en een master International Business Development trad ze in 2011 in dienst bij het ouderlijk bedrijf Plastro Mayer, waar ze sinds 2015 lid is van de raad van bestuur. industrie, wordt Isabel Grupp beschouwd als een van de weinige vrouwen in leidinggevende posities in een STEM-bedrijf. In haar keynote talk zal Grupp de vragen beantwoorden: Wat is de toekomst, wat kenmerkt een succesvolle ondernemer? Hoe word je je bewust van de allround verantwoordelijkheid die je hebt ten opzichte van je medewerkers? Hoe kun je de beste en gelukkigste mensen ontketenen die je medewerkers kunnen zijn? En hoe combineer je ervaring in het bedrijf met de nieuwe dynamiek van de jongere generatie en laat je zo het bedrijf groeien?