BOE connect LIVE: zaken doen, delen en netwerken

BOE connect LIVE biedt een voorproefje van BOE International dat in januari 2023 plaatsvindt. Na een noodgedwongen stilstand gaat de branche weer los. Het is helemaal klaar om het nieuwe centrum van de live communicatie-industrie te zijn op 4 en 5 mei met een voorjaarsevenement in de Messe Dortmund. Het is breed opgezet en bedoeld om de kloof tussen de Covid lockdown en BOE International te overbruggen.

De exposanten vertegenwoordigen de kerndisciplines van live communicatie en de segmenten 'MICE' en zakenreizen. Er zijn praktische oplossingen op het gebied van opbouw, meubilair en alles wat nodig is voor het neerzetten van een goed zakelijk evenement. Daarnaast wordt volop aandacht geschonken aan de digitale kant van evenementen. Iets dat een steeds prominentere plek inneemt.

Bezoekers van de beurs vinden 30 jaar technische en planningsexpertise voor hybride evenementen, beurzen, congressen en tentoonstellingen in de vorm van muziek & lichtdesign, een full-service provider voor licht-, geluid- en mediatechnologie en moderne eventtechnologie.

Een goede overbrugging naar BOE International in 2023. Hier presenteren jaarlijks ongeveer 550 exposanten uit alle relevante gebieden van experience marketing zoals evenementenorganisatie en uitrusting of beursbouw zich aan ongeveer 10.000 vakbezoekers van agentschappen en bedrijven. Projecten en budgetten kunnen hier al aan het begin van het nieuwe jaar besproken worden. Dit is waar besluitvormers, vertegenwoordigers van de industrie en spelers elkaar ontmoeten voor zakelijke matchmaking, netwerken, vergaderingen en contracten, evenals actieve uitwisseling. Met een veeleisend ondersteunend programma met een verscheidenheid aan lezingen in thematische fora, biedt de BOE alle bezoekers het ideale platform voor uitgebreide kennisoverdracht. Daarnaast brengt de beurs young professionals in contact met toekomstige werkgevers.